Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Κώστας Τσάγκος, στα 55 του χρόνια, μετά από πολυετή αγώνα με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.
Ο σ. Κώστας Τσάγκος υπήρξε για δεκαετίες αγωνιστής της επαναστατικής αριστεράς. Προερχόμενος από το ρεύμα της IST, μετά την αποχώρησή του από το ΣΕΚ κινήθηκε σταθερά στον χώρο της τροτσκιστικής και διεθνιστικής αριστεράς. Με ισχυρή πολιτική συγκρότηση και μαχητικό πνεύμα τίμησε την τάξη του και τον πολιτικό του χώρο. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ), πάντα στην πρώτη γραμμή της αντιπαράθεσης με τους φασίστες και τις δυνάμεις καταστολής.
Κατά την πλούσια και πολυετή πολιτική του πορεία η ΟΚΔΕ- Σπάρτακος συνδέθηκε με τον σύντροφο Κώστα, μέσα στους κοινωνικούς αγώνες, τις πολιτικές δράσεις, τις διαδηλώσεις και τις εκδηλώσεις.
Τα μέλη της ΟΚΔΕ- Σπάρτακος εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, τους οικείους και τους συντρόφους του Κώστα Τσάγκου. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε στους καθημερινούς αγώνες για την σοσιαλιστική επανάσταση και τον κομμουνισμό.