Σάββατο, 3 Δεκέμβρη, εκδήλωση με θέμα Μικρά Ασία 1922: η δύση της Μεγάλης Ιδέας και η αυγή του διεθνιστικού αντιπολεμικού κινήματος"

Αυτό το Σάββατο3 Δεκέμβρη, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα "Μικρά Ασία 1922: η δύση της Μεγάλης Ιδέας και η αυγή του διεθνιστικού αντιπολεμικού κινήματος".

Διαβάστε περισσότερα: Σάββατο, 3 Δεκέμβρη, εκδήλωση με θέμα Μικρά Ασία 1922: η δύση της Μεγάλης Ιδέας και η αυγή του...

Σάββατο 12 Νοέμβρη, εκδήλωση με θέμα "Η ακροδεξιά από τη Χούντα μέχρι σήμερα"

Αυτό το Σάββατο12 Νοέμβρη, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα "Η ακροδεξιά από τη Χούντα μέχρι σήμερα".

Διαβάστε περισσότερα: Σάββατο 12 Νοέμβρη, εκδήλωση με θέμα "Η ακροδεξιά από τη Χούντα μέχρι σήμερα"

Σάββατο 24 Σεπτέμβρη βιβλιοπαρουσίαση της νέας μπροσούρας "Η φασιστική στροφή στη Γερμανία"

Το Σάββατο24 Σεπτέμβρη, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος αρχίζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεών της με τη παρουσίαση της νέας μπροσούρας της Πρωτοποριακής βιβλιοθήκης "Η φασιστική στροφή στη Γερμανία. Ένα ανέκδοτο κείμενο των τροτσκιστών από τις φυλακές του Βερχνιεουράλσκ".

Διαβάστε περισσότερα: Σάββατο 24 Σεπτέμβρη βιβλιοπαρουσίαση της νέας μπροσούρας "Η φασιστική στροφή στη Γερμανία"

Σάββατο 5 Νοέμβρη, εκδήλωση με θέμα "Ιταλία: το φάντασμα του φασισμού επιστρέφει. Οι εργατικοί αγώνες θα τον ανατρέψουν"

Αυτό το Σάββατο5 Νοέμβρη, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα "Ιταλία: το φάντασμα του φασισμού επιστρέφει. Οι εργατικοί αγώνες θα τον ανατρέψουν".

Διαβάστε περισσότερα: Σάββατο 5 Νοέμβρη, εκδήλωση με θέμα "Ιταλία: το φάντασμα του φασισμού επιστρέφει. Οι εργατικοί...

Παρασκευή 27 Μαΐου εκδήλωση με θέμα "Μια φωνή από τα έγκατα της γης. Μικρή ιστορία των αγώνων των λιγνιτεργατών της Καλογρέζας και όχι μόνο"

Αυτή την Παρασκευή27 Μαΐου, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα "Μια φωνή από τα έγκατα της γης. Μικρή ιστορία των αγώνων των λιγνιτεργατών της Καλογρέζας και όχι μόνο".

Διαβάστε περισσότερα: Παρασκευή 27 Μαΐου εκδήλωση με θέμα "Μια φωνή από τα έγκατα της γης. Μικρή ιστορία των αγώνων των...